• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Wat u nog meer moet weten

Ons hotel is geopend van 21 maart tot 30 december 2024.
Op de dag van aankomst is uw kamer vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar. Op de dag van vertrek kunt u tot 10.30 uur van de kamer gebruik maken.
Uw aankomst later dan 18.00 uur? Geen probleem, maar laat het ons even weten.
Genoemde prijzen zijn geldig tot 31 december 2024, exclusief € 2,50 gemeentelijke belastingen en heffingen per persoon per nacht, onder voorbehoud van (druk)fouten en/of prijswijzigingen.
Contant | PIN-Maestro | Visa-Card | Master-Card | Vooruitbetaling per bank.
Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van ons WiFi netwerk.
Alle hotelkamers zijn met de lift bereikbaar.
In het restaurant (airco) kunt u 's morgens tussen 08.00 uur en 10.00 uur genieten van ons uitgebreid en luxe ontbijtbuffet.

Voor het diner kunt u beginnen tussen 18.00 uur en 19.30 uur - onze keuken is dagelijks geopend. Voor gasten die alleen logies en ontbijt hebben geboekt is het mogelijk om vóór 14.00 uur het diner te reserveren.

Speciale dieetwensen zijn mogelijk op aanvraag en vooraf kenbaar gemaakt bij het moment van reserveren.
De bar en lounge zijn dagelijks geopend tot 23.00 uur. Ook is het mogelijk om bestelde dranken mee te nemen naar uw hotelkamer.
Voor onze hotelgasten is er een ruime gratis parkeerplaats ter beschikking.
Voor onze hotelgasten is er - kostenloos - een afsluitbare garage voor fietsen met een gratis oplaadpunt op zonne-energie voor e-bikes.
Huisdieren zijn in het hotel & restaurant niet toegestaan.
U kunt online reserveren via het beveiligde boekingssysteem op deze website maar ook telefonisch of per e-mail, waarna u van ons een schriftelijke bevestiging ontvangt. Omdat een hotelreservering verplichtingen met zich mee brengt, adviseren wij u om zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering. Het is niet verplicht maar wordt wel aanbevolen, dit om gevrijwaard te worden van eventuele onvoorziene annuleringskosten.
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Klik hier voor het downloaden van de UVH.

Restaurant

RestaurantCreatieve kookkunst met een zuidelijk accent op basis van seizoen- en marktverse producten, een originele wijnkaart en typische streekgerechten.
lees verder

Arrangementen

ArrangementenGeniet van onze aantrekkelijke arrangementen of boek tussendoor een heerlijke mini vakantie in Bourgondisch Zuid-Limburg
lees verder

Hotel

HotelEen smaakvol ingericht hotel dat modern comfort en een rijke toeristische traditie op harmonische wijze combineert. Met een eigen stijl zonder concessie’s.
lees verder

Info & Reserveren

Hotel Berghoeve ***(s)
Julianastraat 20
6285 AJ Epen
+31 (0)43 455 1248
info@berghoeve.nl

Onze nieuwsbrief

het weerbericht in...

Volg ons op...

Lees de reviews op...