• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Maastricht, stad aan de Maas

Maastricht is een van de oudste steden van Nederland. De St. Servaasbrug over de Maas getuigt nog van een rijk Romeins verleden. De sfeer van 20-eeuwen historie zijn eveneens nog tastbaar aanwezig in de binnenstad, met zijn smalle klinkerstraatjes, monumenten en imposante kerken en pleinen met het Vrijthof en het O.L.V.-plein als hoogtepunt!

Nergens zoveel gezellige terrasjes cafe’s en restaurants, zo vlakbij elkaar als hier. Als dat geen Bourgondisch genieten is…

Toppunt van de verleiding vormen de vele mondaine etalages. De musea, galerieën , talloze boetiekjes, originele winkeltjes en de vele evenementen geven het Maastricht het gehele jaar door een gezellig en kleurrijk gezicht. De Maastrichtenaren delen graag het goede leven met u.

Restaurant

RestaurantCreatieve kookkunst met een zuidelijk accent op basis van seizoen- en marktverse producten, een originele wijnkaart en typische streekgerechten.
lees verder

Arrangementen

ArrangementenGeniet van onze aantrekkelijke arrangementen of boek tussendoor een heerlijke mini vakantie in Bourgondisch Zuid-Limburg
lees verder

Hotel

HotelEen smaakvol ingericht hotel dat modern comfort en een rijke toeristische traditie op harmonische wijze combineert. Met een eigen stijl zonder concessie’s.
lees verder

Info & Reserveren

Hotel Berghoeve ***(s)
Julianastraat 20
6285 AJ Epen
+31 (0)43 455 1248
info@berghoeve.nl

Onze nieuwsbrief

het weerbericht in...

Volg ons op...

Lees de reviews op...