• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Limburg sportief

Met een gerust hart mogen we zeggen, Limburg is veelzijdig. Zo zijn er naast wandelen, mountainbiken of fietsen op de e-bike nog meer dan genoeg aktiviteiten zoals skiën, paardrijden, op forel vissen, ballonvaren, tennissen, maar ook gezond kuren in diverse thermale baden mogelijk.

Wandelen en Genieten zijn in Zuid-Limburg synoniem aan elkaar, achter elke bocht of heuvelrug wacht weer een nieuwe verrassing. Een unieke wandeling is het Krijtlandpad. Het behoort tot een van de mooiste lange-afstandpaden van ons land en komt langs het hotel, een perfect begin- of eindpunt.

Mountainbiken of fietsen kan op uitgezette routes met pittige stukjes ongebaande weg. Start direct voor het hotel, voor de fietsen kunnen wij zorgen. Ook zijn er in de regio op korte afstand van ons hotel vier schitterende golfbanen.

Skiën kan 365 dagen per jaar, in Snow World Landgraaf op 20 km van het hotel met de beste indoor sneeuwcondities en après ski faciliteiten welke niet onder doen voor Oostenrijk!

Restaurant

RestaurantCreatieve kookkunst met een zuidelijk accent op basis van seizoen- en marktverse producten, een originele wijnkaart en typische streekgerechten.
lees verder

Arrangementen

ArrangementenGeniet van onze aantrekkelijke arrangementen of boek tussendoor een heerlijke mini vakantie in Bourgondisch Zuid-Limburg
lees verder

Hotel

HotelEen smaakvol ingericht hotel dat modern comfort en een rijke toeristische traditie op harmonische wijze combineert. Met een eigen stijl zonder concessie’s.
lees verder

Info & Reserveren

Hotel Berghoeve ***(s)
Julianastraat 20
6285 AJ Epen
+31 (0)43 455 1248
info@berghoeve.nl

Onze nieuwsbrief

het weerbericht in...

Volg ons op...

Lees de reviews op...